Nagyoroszi Község Önkormányzatának szervezeti egységeinek elérhetőségei

Postacím  2645 Nagyoroszi Fő (Felszabadulás) út 1.  
Telefonszám

 06-35-574-009

 
Faxszám  06-35-574-022  
Központi elektronikus levélcím  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
     
Név Mellék E-mail
Gönczöl József polgármester 06-35-574-006 (közvetlen szám) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Varga Tibor jegyző 06-35-375-010 (közvetlen szám) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Babicska Károly titkár    
  Igazgatás  
Ceglédné Rácz Zsuzsanna szociális igazgatási főelőadó   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Pénzügy  
Pálokné Busai Zsuzsanna pénzügyi előadó   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pál Péterné pénzügyi-számviteli előadó   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Farkas Gabriella pénztáros; munkaügyi előadó   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Adóügy  
Kapás Ildikó adóigazgatási előadó   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2019 01 24. webdesign: CAT:). Joomla Template 2.5 by FreeTemplateSpot. All rights reserved.