Nagyoroszi Társasjátékos Klub – Társasjátékok éjszakája – Június 1

A héten bekerült a most induló Nagyoroszi Társasjátékos Klub a „Társasjátékok Éjszakája” országos program ajánlójába a többi nagy társaskávézó és klub közé.
Valamint eddig legalább egy cég már biztosan jelezte hogy szponzorálja majd a rendezvényt némi étellel-itallal.

Helyszín:

2024 elején alakult friss és lendületes klubunk kéthetente tart társas és kártyajátékos összejöveteleket a környékbeli játszani vágyóknak a Nagyoroszi Pálfalvi Nándor Művelődési Ház és Könyvtárban (HEMO) . Asztalra kerülnek vegyesen mind a mai modern és klasszikus retro társasjátékok is. Mindig kialakul legalább egy – két kártyás asztal, amelyeknél magyar vagy franciakártyás „zsugázások” illetve Tarokk oktatás is zajlik. Játszani lehet a klub saját társas- és kártyajátékaival, valamint részvevő tagok is hoznak mindig magukkal játszani valót. Minden alkalom, így a Társasjátékok éjszakája is ingyenesen látogatható! Keress fel minket bátran, és gyere játszani!

Esemény:

Társasjátékok éjszakáján este 19:00-tól várunk játszani másnap reggelig. Lesznek könnyedebb családi és hosszabb lélegzetvételű gamer társasjátékok is, így mindenki megtalálja majd a kedvére valót.

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Június 1 (szombat)
Nyitás: szombat 19 óra
Zárás: vasárnap 06 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Elérhetőségek:

Cím: Nagyoroszi, Kertész utca 45.
Telefon: +36203572802 nyitvatartási időben
E-mail: nagyoroszimuvhaz21@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/groups/nagyoroszitarsasjatekosklub