Nagyoroszi Termelői és Kézműves Piac

2021.06.10.-én megnyitotta kapuit a Nagyoroszi Termelői és Kézműves Piac. Minden hónap második péntekén 14:00-17:00 között várják a kedves vásárlókat a helyi és környékbeli termelők és kézművesek.

Ismerjék meg árusainkat:

Köblösné Fodor Aranka: Aranka kézműves termékek, és szőnyegek.

– Földanya Kincsei:

Borgulya Gizella vagyok. Budapesti életem során szerettem bele a Börzsöny hangulatába. Rendszeresen kijártam gombát és növényt gyűjteni magamnak és a barátaimnak. 2017 őszén sikerült Nagyorosziba költöznöm, ahol megszületett a Földanya Kincsei vállalkozás. Régi vágyam, hogy az erdő ízét több és több fűszeres polcra eljuttassam. Portékáim között szerepel szárított gomba, gombapor, medvehagymapor és ízletes fűszerkeverékek.  Termékeimhez az alapanyagot én magam gyűjtöm, vizsgálom be és én is dolgozom fel, így a termékkínálat változik.

Aktuális árukészletem itt érhető el: https://foldanya-kincsei.sumupstore.com/.

Elérhetőségeim: +36-70-457-6004; e-mail: borgulyagizella@gmail.com;

Lakossági gombavizsgálat is lehetséges, előzetes telefonos időpont egyeztetéssel.

 

– Amanita Tanya:

Horváth Áron és Török Regina vagyunk. Mi üzemeltetjük az Amanita Tanya nevű háztáji gazdaságot, ahol vegyszermentesen és permakultúrás elvek mentén termelünk zöldségeket és gyümölcsöket. E mellett a Börzsönyben gyűjtünk gyógynövényeket és gombákat. A termékpalettánkon megtalálhatók feldolgozott zöldségek, szárított gombák, teakeverékek egyaránt.

A piacnapokon kívül a +36-20-542-34-30-as számon vagyunk elérhetők ha valaki vásárolni szeretne, illetve lakossági gombavizsgálatot szeretne végeztetni.

– Fenséges Kürtöskalács:

Ízek Mennyországa!
Kóstold meg a fenséges ízű kürtőskalácsokat, amelyek a legjobb ízélményt kínálják!
Miért válassz minket?
Frissesség: Mindig frissen dagasztjuk és sütjük a kürtőskalácsokat.
Gazdag ízpaletta: 7 féle íz közül választhatsz. Legyen szó diósról, vaníliásról, fahéjasról, kakaósról, kókuszosról, csokis-kókuszosról vagy mogyorósról, nálunk mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.
Minőségi hozzávalók: Minden kürtőskalácsunkhoz csak a legjobb minőségű, gondosan kiválasztott alapanyagokat használjuk.
Professzionális készítés: Erdélyben tanultam meg a székelyektől a kürtőskalács készítés minden fortélyát. Immár 25 éve készítjük a kürtőskalácsot, odafigyelve minden részletre, hogy tökéletes legyen.