Drégelypalánk – Ipolyság vasútvonal helyreállítása RMT keretében készült lakossági kérdőív a közlekedési szokásjellemzőkről

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az UTIBER Kft. (továbbiakban: UTIBER) készíti el a „Drégelypalánk – Ipolyság vasútvonal helyreállítása” című részletes megvalósíthatósági tanulmányt.

Az UTIBER a projekt keretén belül kiemelt fontosságúnak tartja a Börzsöny, Vác és Balassagyarmat térségében található összes település esetében a lakosság bevonását a tervezés folyamatába. Ennek első mozzanataként egy ANONIM, azaz névtelen lakossági kérdőívet készítettünk, melyben Nagyoroszi településen lakók „utazási szokásjellemzőiről” szeretnénk tájékozódni.

A kérdőív kitöltése nagyjából 5-10 percet vesz igénybe, melynek kitöltésére internetes (online) kérdőív formájában lesz lehetőség 2022. január 31-én, hétfőn 8 órától kezdődően, a következő linken keresztül:

https://forms.gle/NDtBLTFgjZkH4g288

A kérdőív az alábbi, okostelefonnal beolvasható QR-kód segítségével is elérhető:

LAKOSSÁGI
KÉRDŐÍV
QR-kódja

A kérdőívek kitöltésére 2022. február 28-án, hétfőn 22 óráig lesz lehetőség!

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy támogassák munkánkat azzal, hogy a megfelelő platformokon (település hivatalos honlapja, Facebook közösségi oldalak stb.) megjelentetik a kérdőív linkjét és a QR-kódját, hogy minél több lakos részére elérhetővé váljon.

Az együttműködésüket és segítségüket előre is köszönjük!

Tisztelettel és köszönettel:

Dunszt Ádám
csoportvezető
UTIBER Kft.