Kedvezményezett neve: Nagyoroszi Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2022 – MFP-KEB/2022

Projekt címe (azonosító száma): Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközök beszerzése – Nagyoroszi

Szerződött támogatás összege: 1 610 405 Ft

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Önkormányzatunk célja volt a rendezvényeihez kapcsolódó fénytechnikai eszközbeszerzés, ezzel minőségibb szolgáltatást nyújtva az itt élők számára.
Nagyoroszi Nógrád megyében, a rétsági kistérségben a Börzsöny északkeleti lábánál fekszik. Elhelyezkedését tekintve kedvező helyzetben van, a 2-es számú főúton Budapesttől 65 km-re, közel a Szlovák határhoz. Településünk életében fontos közösségépítő szerepe van az önkormányzat és intézményei által szervezett programoknak, melyek színvonalas bonyolításához elengedhetetlen volt- a korábban beszerzésre került hangtechnikai berendezések mellé – a szükséges fénytechnikai eszközök beszerzése is. Sokkal költséghatékonyabb megoldásnak gondoltuk az eszközök beszerzését, mint az alkalmankénti bérlést, melyre a költségek folyamatos emelkedése mellett kevésbé lett volna lehetőségünk, és az egyre szűkülő szolgáltatók száma is egyre jobban jellemző.

A projekt keretében az alábbi eszközök kerültek beszerzésre:

12 db Fractal PRO 18x1W színező lámpa
2 db DMX splitter jel elosztó
1 db BOTEX 2448 CH fényvezérlőpult
4 db Soundking reflektor állvány T tartó konténer
1 db BOTEX 2448 fénypult tároló konténer
20 db DMX jelkábel Led-es lámpákhoz