Zöld Híd tájékoztatása

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk, hogy a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. ellátási területén 2020. június 1. napjával folytatja annak ellenőrzését, hogy a lakosok gyűjtőedényeiken elhelyezték-e a szükséges matricát, amellyel jogosultságukat igazolják a szolgáltatás igénybevételére. Ennek hiányában az azonosítatlan edények tulajdonosait kollégáink piros színű matrica felragasztásával figyelmeztetik, felhívva a figyelmet a matrica pótlására, felhelyezésére. Amennyiben a lakos nem kapott matricát, de jogosult lenne arra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Egyúttal arról is tájékoztatjuk, hogy honlapunkon június 1.-jével frissítjük a gyűjtési rendet, melyben augusztus végéig szerepeltetjük a házhoz menő zöld gyűjtésben részesülő települések gyűjtési naptáraiban az előre ütemezett zöld gyűjtési napokat.

A járványügyi helyzet enyhülésével, ismételten biztosítjuk a lakosság részére a lomtalanítási igények leadásának lehetőségét. A lakosok csak a településükre vonatkozó, előre meghatározott időszakon belül adhatják le az igényeket Társaságunk felé, melyet ettől az évtől mobilbarát rendszeren keresztül is megtehetnek az online igénybejelentő felületen.

Fenti tájékoztatásunkról honlapunkon olvashatnak bővebben!

Hulladékgyűjtés rendje:

június 3. szerda   kommunális, szelektív
június 10. szerda  kommunális
június 17. szerda  kommunális
június 24. szerda  kommunális

 

július 1. szerda   kommunális, szelektív
július 8. szerda  kommunális
július 15. szerda  kommunális
július 22. szerda  kommunális
július 29. szerda   kommunális, szelektív

 

augusztus 5. szerda  kommunális
augusztus 12. szerda  kommunális
augusztus 19. szerda  kommunális
augusztus 26. szerda   kommunális, szelektív

 

szeptember 2. szerda  kommunális
szeptember 9. szerda  kommunális
szeptember 16. szerda  kommunális
szeptember 23. szerda   kommunális, szelektív
szeptember 30. szerda  kommunális