Játszótérrel kapcsolatos tájékoztató

Kedves Nagyorosziak!

Nagyoroszi Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében Óvodai játszóudvar, közterületi játszótér fejlesztése – 2022 című, MFP-OJKJF/2022 kódszámú projekt keretében 5 999 999 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert játszótér építésére.

Nagyoroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete az alábbi döntést hozta:

„52/2022. (06.29.) számú Képviselő-testületi határozat:

Nagyoroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Nagyoroszi közterületi játszótér kialakítására benyújtott árajánlatokat és a Home For You Kft. ajánlatát fogadja el.

A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a vállalkozói szerződés megkötésére.”

A kivitelező cég szakembereivel a helyszíni bejárás már megtörtént a létesítendő közterületi játszótér területén. Nagyoroszi Község Önkormányzata megkötötte a vállalkozói szerződést a Home For You Kft-vel, így hamarosan megkezdődhet a beruházás.

Remélem, hogy a megépülő új játszótér sok gyermeknek és szülőnek okoz majd örömet, hiszen Nagyoroszinak évek óta nem volt ilyen létesítménye, ahová az édesanyák, édesapák, nagyszülők el tudták volna vinni gyerekeiket, unokáikat, hogy megfelelő körülmények között tölthessék el szabadidejüket.

Ez a játszótér a település egyik kulcspontja lehet, ahol gyermekek közösen játszhatnak, a szülők találkozhatnak egymással, így Nagyorosziban egy új közösségi tér jöhet létre.

Babicska Károly s.k.
polgármester