Jótékonysági csokigyűjtés

Give a little, help a lot
Kedves Ismerősök és Ismeretlenek!
A 7-es egy mesebeli szám. A magyar népi hitvilágban a leggyakrabban előforduló számok egyike. Hetedhét országon át, hétszerte szebb lesz, mint az előtt volt, hetet egy csapásra… és sorolhatnánk még hosszan, de példák helyett lássunk inkább egy igazán varázslatos mesét!
Hol volt, hol nem volt, de az biztos, hogy Karácsony idején volt. Európa szívében megannyi jólelkű, segíteni akaró ember immár 7. éve fogott össze, hogy egymással karöltve harcoljanak az ádáz mosolyt lopó betegségekkel szemben és csokikkal hozzák vissza a mosolyt a betegséggel küzdő gyerekek arcára. Mint a szorgos manók Karácsony idején, ők is mind azon munkálkodtak, hogy szebbé varázsolják a Karácsonyt azoknak a gyerekeknek, akik az ünnepi időszakot a Heim Pál Gyermekkórházban töltik!
Vajon hogyan folytatódik ez a mese? Vajon eljut a híre hetedhét országon túlra? Vajon hétszerte szebb üzenetek lelnek idén gazdára? Vajon hétszerte több csoki és általuk hétszerte több mosoly melengeti meg szíveinket idén?
Minden válasz csak rajtunk áll.
Gyere és írd velünk tovább te is a mesét!
Bízom benne, hogy az eddigi segítő ‘manók’ idén is tollat ragadnak és sok új csatlakozó is mellénk áll a mosolyok varázslásában
A segítő szándékot bármilyen formában szívesen fogadjuk:
üzenetet és csokit is tudsz küldeni
üzenetet tudsz küldeni, de csokit nem áll módodban
csokit tudsz küldeni, de az üzenetet nincs lehetőséged elkészíteni
Minden alternatíva örömöt hoz majd a végén. Ha nem tudsz küldeni, gondolj csak arra, hogy az ország egy más pontján valaki más éppen a Te üzenetedhez szerzi be a csokit vagy éppen a Te csokidhoz írja meg az üzenetet. Hát nem szívmelengető már önmagában ez az összefogás is?
Az üzenetekkel ellátott csokikat 2023.12.12-ig tudjátok eljuttatni.Nagyoroszi Pálfalvi Nándor Művelődési házba Juszti néninek és Ordasi Viktóriának is nyugodtan oda lehet adni????
Kérdés esetén keressétek bátran őket!